A Leveleki Vízisí Centrum Nyíregyházától kb. 20 km-re, a 41-es fõúton Vásárosnamény irányába közelíthetõ meg. A tó 250 ha méretével és a víz befogadó képességével Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2. legnagyobb víztározója, így van elég hely horgászni, szörfözni, vízibiciklizni, strandolni, vízisíelni. A pálya a leveleki üdülõben található a strand mellet 70 méterre. A víztározó az elmúlt években egyre közkedveltebb a szép környezet, tiszta víz, vízi sport (vízibicikli, szörf, stb.) és a nemrég elkészült camping lehetõségeknek köszönhetõen.

Wakeboard

A vízisípályát profi-, és amatõr síelõk egyaránt használhatják. Az amatõröknek elérhetõ áron biztosít lehetõséget e sport elsajátítására, míg a profi sportolóknak lehetõségük nyílik tudásuk magas versenyszintû mûvelésére. A pálya nemzetközi és magyar versenyek elõírásának megfelelõ kivitelben és méretben készül. A pályát bárki használhatja, aki tud úszni. Gyerekek nyolcéves kortól szülõi belegyezéssel, és mint mindenki csak saját felelõsségére használhatja a pályát. Természetesen jó kondiba lévõ idõsebbeknek is igen jó testedzés és élmény.

Wakeboard

Lehetõség van páros lécet, monósít, térddeszkát, kötés nélküli lábpántos wakeboardot, trükklécet, wakeszörföt, wakeskatet, stb. használni, ezek használata és a mentõmellény ingyenes.

A pálya 5 szög alakú és 800 m hosszú, amely lehetõvé teszi, hogy egymástól egyenlõ távolságra egyszerre 8 ember tudjon vízisíelni, wakeboardozni. A sebessége 0-60 km/h, ami szabályozható. A leggyakrabban 30-33 km/h tartományban üzemel. A parton elhelyezkedõ Shop-ban lehetõség lesz elérhetõ áron a legjobb deszkákat, mellényeket és felszereléseket megvásárolni illetve a büfében egy sör mellet a barátokkal megosztani az élményeket, és hogy a gyerekek se unatkozzanak részükre rendelkezésre fog állni egy kisebb játszótér.